Stand up veče u klubu "Fest"

Stand up veče u izvođenju prve dame srpskog stand up-a Mariane Aranđelovilć, glumca Ivana Tomića . Domaćin te večeri Srđan Jovanović, naš prvi stand up komičar

Stand-up komedija je stil izvođenja komedije u kojoj komičar, jednostavno nazvan stendaper (stand-uper), nastupa pred živom publikom, najčešće im se direktno obraćajući.

Stand up komedija pod nazivom "Stand Up NO.1" autorski je rad glumice Mariane Aranđelović, prve stand up komičarke u Srbiji.
Na jednostavan i svima razumljiv način, autorka predstave iskrenim tonom i neposrednom komunikacijom sa publikom, komentariše lične utiske i frustracije, zaključke o sebi i svetu koji nas okružuje, osvrćući se na takozvana opšta mesta i životne situacije u koje svi zapadamo. Međuljudski odnosi, razlike i sličnosti polova, odrastanje, sazrevanje, velika očekivanja i prolaznost mladosti kao i specifične odlike mentaliteta, samo su neke od tema koje obrađuje i saopštava na šarmantan i lucidan način.
Ivan Tomic je rodjen 1972. u Kragujevcu. Na filmu, radiju i televiziji ostvario je niz zapazenih uloga.
Na svom nastupu u Festu govorice o odnosu ražnjeva od prohroma i Matematičkoj olimpijadi i njihovom uticaju na naš svakodnevni život.
Dođite da se smejemo zajedno!

Pogledajte još