Kako su kanadsku porno glumicu Srbi ostavili bez posla?

Karen je mesecima trpela nesnosne bolove zbog rupe u donjoj usni koja se stvorila nakon operacije. Za sve ovo vreme, ona i njen suprug Davor, koji žive od snimanja seksa uživo i puštanja muzike, ne mogu da rade.

- Budući da je Srbija poznata po dobroj i jeftinoj estetskoj hirugiji, u julu smo doputovali u Beograd. Operacije su nam pre svega bile potrebne zbog posla kojim se bavimo, a to je uživo snimanje filmova za odrasle i emitovanje preko interneta. Meni je urađena liposukcija, a Karen je sređivala nos, usne i grudi. To nas je koštalo oko 6.000 evra. Međutim, samo dan nakon njene operacije usana došlo je do stravičnih komplikacija. Imala je strašne bolove, a usne su menjale boju iz sata u sat. Onda joj se u donjoj usni stvorila rupa - rekao je Blic Davor Milidrag.

On je istakao da je do komlikacije došlo jer je doktor Milan Jovanović koji je radio operaciju, zanemario činjenicu da Karen boluje od Rejnovog sindroma.

Karen kaže da je očajna i da mora da čeka još pet meseci da joj se organizam pročisti da bi počela sa novim zahvatima koji će joj vratiti normalan izgled.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.