Vukoičić: Veoma važna pobeda!

"Igrali smo odlično u napadu, ali nismo bili loši ni u odbrani, jer Sasari ima sjajne šutere i postiže mnogo više koševa od proseka u Evrokupu. Ovaj trijumf je vrlo važan za nas, jer smo obezbedili drugu rundu i teoretski. Nastavljamo u istom ritmu, sa istim ciljevima. U prvom poluvremenu smo napravili prednost, koja je možda trebalo da bude i veća, ali smo u nastavku napravili neke greške, naročito u finišu, zbog čega smo ušli u dramatičnu završnicu. Poslednjih pet minuta je bilo otvoreno, a protiv ovakvog rivala prednost ispod deset poena nije garant pobede. Desilo se mnogo stvari u poslednjem minutu, možda smo imali malo sreće, ali smo zaslužili ovaj trijumf", rekao je Vlada Vukoičić.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda pobedila Sasari

Fenomenalnu partiju pružio je Demarkus Nelson još jednom. Bio je MVP utakmice, a posle meča je izjavio da je izuzetno srećan zbog pobede:

"Sjajna, tvrda utakmica, napadačka, uradili smo dobar posao protiv izuzetno neugodnog domaćina. U finišu smo imali dosta strpljenja, možda smo imali i malo sreće, ali ova pobeda je izuzetno važna za nas, jer smo nastavili seriju uspeha i napravili korak dalje u Evrokupu."

Crvena zvezda će u petom kolu gostovati Orleanu u Francuskoj u sredu, 5. decembra od 20.30.

Pogledajte još