Hulk: Uživam u Zenitu

"Stvarno je lepo što sam imao priliku da nastupam u jednoj takvoj utakmici, derbiju ruske lige. Posebno sam srećan što sam postigao gol u pobedi mog tima. Zaista mi mnogo znači taj gol. Uživam u dresu Zenita", rekao je Hulk, a preneli su ruski mediji.

Zenit je u petak pobedio Spartak sa 4:2 u utakmici 18. kola Premijer lige, a Hulk je bio strelac prvog gola.

Hulk je u trijumfu protiv Spartaka igrao sam u napadu i rekao je da mu nije problem da nastupa na bilo kojoj poziciji u timu.

"Ako igram na krilu meni to ne smeta, ali najbolje je kada sam u napadu i tu najviše uživam. Uživam da igram fudbal, ali nemam problem da nastupam na bilo kojoj poziciji u ekipi", kazao je Brazilac.

Hulk se osvrnuo i na nedavno imenovanje Luisa Felipea Skolarija za selektora Brazila i ocenio je da je to dobra odluka Fudbalskog saveza te zemlje (FSB).

"On (Skolari) je poznat širom sveta i osvojo je već titulu prvaka sveta. činjenica da je Skolari imenovan za selektora za mene lično ne menja mnogo stvari. Ja ću nastaviti da se trudim za ekipu koju nastupam, kao i za nacionalni tim. Pozdravljam odluku FSB da se Skolari postavi za selektora", zaključio je Hulk.

Hulk je u septembru prešao iz Porta u Zenit za 55 miliona evra, a za ruski klub nastupio je osam puta i postigao dva gola.

Beta

Pogledajte još