Bosiljčić zaplakao kad su zasvirali mali harmonikaši iz Republike Srpske (VIDEO)

Verni gledaoci šoua "Ja imam talenat" u nedelju uveče imali su prilike da vide nesvakidašnju scenu. Član žirija, Ivan Bosiljčić skoro je zaplakao kada je grupa harmonikaša iz Republike Srpske izvodila svoju tačku.

Trideset učenika Osnovne škole “Aleksa Šantić” iz Ugljevika priredili su pravi spektakl. Publika je oduševljeno skandirala, pa su čak i igrali kolo. Nataša Ninković i Ivan Tasovac su sa uživanjem posmatrali “čudo”ispred sebe. Ipak, Bosiljčić je bio tolko ganut da je skoro zaplakao! Ivan je istakao da mu se “srce naigrao” slušajući orkestar jer je nekada igrao folklor.

- Često se desi da na našim nastupima ljudi zaplaču poneseni emocijama. Primetili smo da se publika istovremeno smeje i plače, naročito kada sviramo u inostranstvu - rekao je Slavko Nikolić, vođa ovog orkestra i nastavnik harmonike.

Reper Marko Gajić iz Knjaževca je takođe oduševio žiri koji nije ni znao o čemu on peva, a nije im bilo ni važno, a Nišlijka Isidora Jovanović je pevala pesmu Nine Simon “I Put a Spell on You”. Žiri je bio oduševljen pa je Isidora sa tri “da” otišla u sledeći krug.

Bliznakinje Manja i Nađa Kiurski iz Kikinde su došle na takmičenje auto-stopom, ali to im nije smetalo da pokažu da odlično pevaju što je žiri prepoznao i odobrili i put za dalje takmičenje.

Pančevo se može pohvaliti neobičnim talentima kakav je demonstrirao 20-godišnji Tibor. Iako nije uspeo da obezbedi podršku žirija, kojem se njegov nastup činio uznemirujućim, čovek-pauk doneo je na scenu sasvim drugačiju formu scenskog pokreta.

Plesna grupa "Continuum“ je izvela ples, kako su rekli članovi žirija, kao jedan. Obučeni u znimljive kostima grupa je pokazala da su odlični sinhroizovani i zbog toga su dobili tri “da”.

Izvor: Novosti

Pogledajte još