Tumbaković: Dragan Džajić je moj prijatelj!

Kako ćete se izboriti s problemom lošeg ponašanja igrača koji su nedavno ušli u seniorski tim?
- Rešavamo problem stalnim sastancima, organizovanjem razgovora igrača sa stručnjacima. Imam razumevanje za neke nestašluke pošto su u pitanju dečaci, ali s druge strane, neće im se tolerisati loše ponašanje, jer su ujedno i profesionalci.

Da li će ovaj tim ostati zapamćen i po pokušaju štrajka pre meča s Rubinom?
- Nije tačno da su fudbaleri Partizana želeli štrajk. Istina je da su imali sastanak na kojem su se dogovarali o zajedničkom stavu kada je reč o kašnjenju isplata i da se to sve dešavalo pred trening.

Koliko kasne plate?
- Dve plate kasne, s tim što će im jedna sigurno biti uplaćena do 15. decembra. Najvažnija stvar je da smo ove jeseni imali jednog do tri igrača koji nisu potekli iz Partizanove škole. Recite mi, zar to treba uništiti?

Kako ćete popraviti narušene odnose s Crvenom zvezdom?
- Dogovorom, stalnim kontaktima i razgovorima o svim važnim temama. Dragan Džajić je moj prijatelj, Zoran Stojadinović takođe. Mislim da i oni mene smatraju prijateljem.

Kako je nekad to bilo?
- Sećam se mog prvog derbija 1992. godine. Igrao se na Zvezdinom stadionu, a mi smo dolazili iz karantina na meč. Kad smo došli pred Autokomandu, masa nam je zaustavila autobus. Dok smo bili zaglavljeni u gužvi, mogao je neko da nas opsuje, da nam pokaže nešto rukom, i to sve kroz osmeh. Sad nas ne bi spasla ni policija.

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još