Veliki TweetUp 18. decembra na premijeri filma "Pijev život 3D"

Povodom premijere filma "Pijev život 3D“, 18. decembra biće organizovano veliko okupljanje korisnika društvene mreže Twitter u bioskopima "Cineplexx Delta City“ u Beogradu, "Arena Cineplex” u Novom Sadu i "Vilin Grad“ u Nišu.

U Novom Sadu, nakon projekcije, druženje tviteraša se nastavlja u okviru #KafaUp, u kafiću "The End“.

Korisnici Twittera, koji žele da prisustvuju premijeri, mogu da osvoje karte na jednostavan način – potrebno je da prate MCF MegaCom Film na Twitteru, da retvituju trejler filma #PijevŽivot3D - http://bit.ly/QFs9Es i da potvrde svoj dolazak na sajtu tweetvite.com

Zbog ograničenih kapaciteta, samo najbrži će osvojiti karte. Imena dobitnika biće objavljena na tweetvite.com.

Spektakularno ostvarenje oskarovca Anga Lija, “Pijev život 3D” nominovano je za Zlatni globus, u kategorijama: najbolji film, najbolja režija i najbolja muzika, a kritičari ga svrstavaju među favorite za predstojeću dodelu Oskara.

Film je zasnovan na istoimenom romanu poznatog kanadskog pisca Jana Martela, i prati magično epsko putovanje mladića iz Indije, Pija. Nakon brodoloma tankera koji je između ostalog, prevozio i divlje životinje, Pi uspeva da se popne na čamac u kome se nalaze bengalski tigar, zebra, orangutan i hijena. Film prati nekoliko meseci tokom kojih se Pi bori za opstanak na okeanu, suočen sa divljom životinjom i nepreglednim vodenim prostranstvom.

Za više informacija pratite @MegaComFilm

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.