Vukoičić: Očekuje nas presudna serija mečeva

Crveno-beli će se sa Radničkim sastati u 13. kolu Jadranske lige, sutra u 19.00 u beogradskoj hali Pionir, a do zimske pauze ugostiće još Split (18. decembra) i Zadar (22. decembra).

"Sledi nam vrlo važna serija mečeva pred pauzu. Ovo bi mogla da bude nedelja raspleta za nas i još neke klubove. Jedino razmišljanje nam je da pobedimo sva tri meča koja nam predstoje na našem terenu i pokažemo da možemo da ostanemo pri vrhu tabele", rekao je Vukoičić novinarima na Malom Kalemegdanu.

Zvezda je trenutno u grupi timova koji dele treće mesto sa po sedam pobeda i pet poraza. Tu su još Budućnost, Radnički i Cedevita. Ispred njih nalaze se vodeća Igokea (10-2) i drugoplasirani Partizan (9-3).

"Ekipa je motivisana da odigra bolje nego prošle nedelje i anulira sve negativno što se desilo. Radnički je u prednosti što igra utakmice na svakih sedam dana, a mi na tri-četiri, ali koliko god to bilo teško to je privilegija i mi smo zadovoljni. Jasno je da dve utakmice nedeljno ne igraju loši ili prosečni timovi", istakao je Vukoičić.

(Beta)

Pogledajte još