Ja imam talenat: Aplauzi za srpsku Ališu Kiz sa "puškicama"! (VIDEO)

Uzbudljivo veče puno najrazličitijih hrabrih talenata na RTS-u u šou "Ja imam talenat". Mada je naša favoritkinja bez sumnje meleskinja Dana Gašić Gavaja (15), koja ako nastavi da radi na sebi, biće prava srpska Ališa Kiz (video u nastavku), ni publiku, ni žiri nije ostavio ravnodušnim Igor Lazarević, trinaestogodišnjak koji je izabrao veoma tešku pesmu Kemala Montena "Nije htjela".

Iako je publika odmah zavolela Igora kome ovo nije prvi put u ovom šou, žiri je smatrao da još nije dovoljno zreo za prolazak dalje. Član žirija Ivan Tasovac je smatrao da će se Igorov glas tek razvijati, pa da je bolje da sačeka s prijavljivanjem u emisije tipa "Ja imam talenat". S ovim se složio i Ivan Bosiljčić, koga je, na kraju, ipak počela da grize savest.

Jednostavno Bosiljčiću maleni, a hrabri Igor nije izlazio iz misli, pa ga je ponovo pozvao na scenu gde mu se izvinio i čestitao prolazak u dalji nastavak takmičenja.

Pored Dane i Igora, u ovoj epizodi šoua "Ja imam talenat" nastupili su i profesor fizike u penziji koji se bavi pravljenjem štimovanih frula više od 50 godina.

Nikoga nije ravnodušnim ostavila ni rokerka Iva Pletikosić a i mnogi drugi plesači i pevači koji su dali svoj maksimum.

Pogledajte još