Vukoičić: Želimo da se revanširamo Splitu

"Pobedili su nas u prvom kolu i na taj način su nas zadužili", rekao je Vukoičić za zvanični sajt kluba.

Vlada Vukoičić je iskazao veliko poštovanje prema ekipi Splita i dodao da njegovi igrači moraju da namatnu svoj ritam ukoliko žele da dođu do pobede.

"Upisali su pet pobeda, igraju dobro, a utakmice koje su gubili, izgubili su tesno. Igraju agresivno i brzo u napadu, a kad je Vujčić na parketu, imaju dubinu i značajno iskustvo. Znamo njihove glavne karakteristike i učinićemo sve da ometemo njihovu prepoznatljivu igru, nametnemo naš stil i zabeležimo pobedu", kazao je on.

Spli je na 13. mestu tabele Jadranske lige, sa pet pobeda i osam poraza, dok je Crvena zvezda treća, sa osam pobeda i pet poraza.

Strateg crveno-belih rekao je da za njegovu ekipu rezultatski i psihološki mnogo značajna pobeda u prethodnom kolu Jadranske lige protiv Radničkog i dodao da sve dobro iz tog meča moraju da prenesu u duel sa Splitom.

"Trijumf protiv Radničkog iz Kragujevca bio je mnogo važan iz dva aspekta. Pre svega rezultatski jer svaka utakmica kod kuće koja se dobije ima specifičnu težinu. Takođe, dobili smo ekipu koja je direktni konkurent za fajnal for. Trijumf nad Kragujevčanima je važan i sa psihološkog aspekta posle dva poraza, jer se ekipa vratila u normalu", kazao je Vlada Vukoičić.

Utakmica 14. kola između Crvene zvezde i Splita igraće se sutra, u 20.00 u beogradskoj hali Pionir.

Beta

Pogledajte još