Đoković: Naredne godine igram u Dejvis kupu

Nekoliko dana pred polazak u Emirate, gde će započeti novu sezonu u Abu Dabiju, Novak Đoković je iz Monte Karla odgovarao na pitanja obožavalaca, a, između ostalog, naveo je da mu nedostaju reprezentativne obaveze.

"Volim da igram za reprezentaciju, ali u poslednje dve godine nisam imao mnogo prilika i to mi nedostaje. U kontaktu sam sa svim reprezentativcima, svi imaju veliku želju da se ponovo okupimo i igramo za Srbiju. Verujem da će se to ostvariti već u februaru protiv Belgije"
, rekao je Đoković.

Prvi reket sveta nije propustio priliku da čestita slavu svima koji praznuju, a otkrio je da će Novu godinu čekati sa svojim timom i Anom Ivanović, sa kojom će braniti boje Srbije na Hopman kupu u australijskom gradu Pertu.

Između ostalog, takođe je otkrio da mu je Alberto Tomba omiljeni skijaš, da su francuski i španski sledeći jezici koje planira da nauči, da su mu omiljeni glumci Robert De Niro, Mark Volberg, Leonardo Di Kaprio, Met Dejmon, omiljeno mesto na svetu planina Kopaonik, zatim rodni grad Beograd, Monte Karlo...

Đoković se našalio sa čuvenim 21. decembrom 2012.
"Nadam se da ćete preživeti sutrašnji dan, iako ja ne verujem u smak sveta", rekao je najbolji svetski teniser.

“Ništa nas ne može zaustaviti! Ne bih propustio druženje sa vama ni za šta na svetu. Bilo mi je super večeras, stvarno ste bili sjajni i hvala vam puno na razumevanju. Jedva čekam da se ponovo družimo uživo", poručio je Đoković.

(Tanjug)

Pogledajte još