Twitter "ašikovanje" Marijane Mićić i Ivana Ivanovića: Lepo mi priđi i pitaj me da pođemo!

Da li nam se ovo "kuva" novi poznati par na domaćoj sceni? Ili je ovo samo drugarsko "zezanje" na Twitteru koje, eto, samo deluje kao "muvanje"? Vreme će pokazati. Ili, uostalom, tu je Twitter.

Ono u šta smo sigurni jeste da su voditeljka Marijana Mićić, koja je odnedavno singl, i voditelj Ivan Ivanović, koji je odnedavno razveden, pravi ljubitelji ove društvene mreže koji i "ašikovanje" dele sa svojim vernim pratiocima.

"Šacnuli" smo malo na njihove "lajne" i imali smo šta i da vidimo: ljubav cveta! Drugarska ljubav ili nešto više, u svakom slučaju, oni se ludo provode i, očekivano, privlače mnogo pažnje koja u njihovim profesijama nikada nije "za bacanje".

Sve je krenulo tako što se Marijana Mićić prijavila da je stigla na Kopaonik. I posle svega par minuta, oglasio se Ivanović...

(old_image)

Popodne na snegu, Mićićeva i Ivanović su, izgleda, zamenili Twitterom. Ili su skijali i tvitovali?! U svakom slučaju, dejt je zakazan. Pitanje je samo ko će da "ispali" - ona ili on?

(old_image)

Nešto se setismo one dečije pesme "Nek' svud ljubav sja"... Možda je i tvitnemo Marijani Mićić i Ivanu Ivanoviću u znak podrške kako pravom ašikovanju, tako i shvatanju značaja društvenih mreža.

Pogledajte još