Prvi glas Srbije: Sledeći ispada Boris Petrović?

Prošle subote se malo popravio ali je izbor pesme bio jako loš, jer nije na pravi način mogao da iznese energiju koju pesma "Lažem sebe da mogu bez tebe" traži.

- Nisam uspeo da iznesem pesmu na pravi način, osećao sam se loše. Žao mi je što prošla emisija nije bila moje najbolje izdanje- rekao je neraspoložen Boris.

Aleksandra ga je pohvalila, ali i iskritikovala.

- Ne volim što ja moram prva da komentarišem. Večeras si bio bolji nego prošli put. Veruj mi, prosto mi je nekada žao da ti kažem šta ne valja, ali moram. Na nekim mestima si bio super, a negde si omanuo totalno. Generalno je bilo mnogo stvari koje bi valjalo popraviti.- tvrdila je Aleksandra.

- Kada sam video koju si pesmu dobio, mislio sam da ćeš nas oduvati. Slažem se sa Aleks, čudo je da si pred kraj pesme izgubio koncentraciju. Imao si dobre i loše trenutke.- dodao je Mare. Sa njima je bio saglasan i Vlado.

Nakon poslednjeg nastupa usledile su oStre kritike na fejsbuk stranici Borisa Petrovica.

"Boris treba da se probudi i da shvati da nije još zvezda, a da bi došao do zvezde mora više da poradi na tome. Favorit mi je i pored toga objektivna sam i smatram da treba da radi, radi, radi da bi bio bolji i bolji, a ne da iz nedelje u nedelju sve ide silaznom linijom. Ja još uvek verujem da on MOŽE BOLJE! Volela bi da dokaže to prvo sebi, nama koji verujemo da može bolje, onima koji ne veruju u to. Da opravda svo poverenje svojih glasača", napisala je Srebrenka.

Irena je navela da su svi učesnici "Jaaako dobri i Boris ima neverovatnu konkurenciju. Sada nije dovoljno biti dobar, čak ni odličan, u subotu mora biti FANTASTIČAN! Verujemo u njega!".

"Tačno Irena, pod hitno mora da zaboravi prerhodne subote, žiri, publiku, da prestane da zabavlja društvo u kući, da vežba, vežba, vežba i da ih sve oduva. Tako će se najbolje zahvaliti glasačima. Naravno da svi verujemo da on to može"

A šta vi mislite, da li je publika Prvog glasa Srbije u pravu što ga je i ovoga puta poštedela izbacivanja?

Smedia/Kurir

Pogledajte još