Andy C & MC GQ

Andrew Clarke, britanski drum'n'bass izvođač i producent, otac najenergičnijeg pravca elektronske muzike, aka Andy C, po ko zna koji put razbio je sve šablone, doveo duše ljudi na Main stage-u pred same zidine obećanog grada i pokazao put kojim treba osvajati.
Idealna noć koja kruži oko Sunca Apsolutne galaksije savršenstva, sinoć se oslobodila svoje elipse, prodrla u nezamislivi hologram-kosmos i spustila na planetu Zemlju u centar Evrope - Srbija, Novi Sad, Petrovaradin, EXIT 06. Taman kad smo pomislili da ne može bolje, jače, luđe, kada je legenda hard rocka, po samim rečima MC GQ, Billy Idol završio svoj dugo očekivani, i za svako biće sinoć, prosvetljujući nastup, pada atomka. Nema šta da se čeka. U svom letećem stilu genije kreće da loži na već dobro potpaljeno. Masa se pretvara u jednog, prepliće sa onim koji nas vodi i tako stopljeni u nepobedivo oružje pucamo, paljba po svim položajima.
Andy C sa svojim specijalitetom, brzo miksujućim setom, sa dobro poznatim klasicima drum'n'bass-a kombinovanih svežim izdanjima, zaustavio je vreme, dozvolivši da samo publika krene. I krenula je. Nadsvetlosnom brzinom putovali smo i istraživali, koliko god su to naša nesavršena čula dozvoljavala, sve nebeske lepote i čari, tog bogom danog nam umno-telesnog zadovoljstva zvanog drum'n'bass. I videli smo i čuli smo i osetili smo i sad znamo kako i sad znamo da smo bili u pravu i saznaćemo još i bićemo još jači, još sigurniji u sebe, sledićemo velike ideje.
Svako ko je sinoć dao sebe, dobio je mnogo, mnogo više.
Rečenica koje je na kraju izgovorena pamtiće se.
Istorija je napisana, ništa više neće biti isto. 

Vladimir Popović

Pogledajte još