AO: Šestoro srpskih tenisera sutra na terenu

Branilac titule Novak Đoković će u trećem kolu igrati protiv 31. nosica Čeha Radeka Štjepaneka. Taj meč je poslednji na programu Rod Lejver arene, na kojoj takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Duel srpskih teniserki Ane Ivanović, 13. teniserke sveta i Jelene Janković, 21. na WTA listi, drugi je na programu Hajsens arene, na kojoj takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći.

To će biti njihov 11. međusobni meč, a Ivanovićeva je do sada ostvarila sedam pobeda. Poslednji put igrale su na turnir u Indijan Velsu, kada je Ivanovićeva pobedila sa 6:4, 6:2.

Deveti teniser sveta Janko Tipsarević u trećem kolu igra protiv Francuza Žilijena Benetoa, 38. igrača na ATP listi. Meč na Margaret kort areni neće početi pre tri sata posle ponoći.

Srpsko-slovenački mešoviti dubl Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik igraju u prvom kolu protiv domaćih igrača Olivije Rogovske i Marka Matoševića. Meč na terenu broj dva počinje u jedan sat posle ponoći.

Bojana Jovanovski i Majdarica Melinda Cink igraju meč drugog kola protiv 14. nosioca Natali Grandin iz Južne Afrike i Vladimire Uhlirove iz češke. Meč je drugi na programu terena broj 15.


Beta

Pogledajte još