Prva fotografija Benedikta Kamberbeča kao Džulijana Asanža u filmu "The Fifth Estate"

0

Mnogima omiljeni moderni Šerlok Holms – britanski glumac Benedikt Kamberbeč u novom filmu Bila Kondona "The Fifth Estate" igra osnivača "WikiLeaksa" Džulijana Asanža. Pogledajte prvi kadar iz ovog filma i upoznajte se sa fascinantnom transformacijom ovog glumca.

Kompanija “Dreamworks” objavila je prvi oficijelni kadar iz filma “The Fifth Estate” na kome konačno možemo da se uverimo u magiju transformacije sjajnog glumca Benedikta Kamberbeča koji je dobio zahtevnu ulogu da na velikom ekranu igra osnivača “WikiLeaksa” – kontroverznog Džulijana Asanža.

Na fotografiji koju vidite, pored Kamberbeča stoji talentovani nemački glumac Danijel Bril u ulozi Danijela Domšajta-Berga, stručnjaka za informacione tehnologije i bivšeg Asanžovog bliskog saradnika koji je bio portparol “WikiLeaksa”.

Režiju filma “The Fifth Estate” potpisuje Bil Kondon poznat po poslednja dva dela filmova iz serijala “Sumrak Saga”, kao i po mjuziklu “Dreamgirls” u kome je igrala i pop zvezda Bijonse. Ovaj film se na IMDb-u i dalje predstavlja pod nazivom “The Man Who Sold the World”. Ali, u međuvremenu, ovaj radni naziv filma koji se bavi Asanžovom saradnjom sa brojnim poznatim novinama promenjen je u “The Fifth Estate”.

Kako najavljuju iz Spilbergovog “Dreamworksa“, film će se u svetskim bioskopima naći od novembra tekuće godine.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.