Dirljivo pismo Novaka Đokovića vernim navijačima

"I dalje sam preplavljen uzbuđenjem i radošću zbog ovoga što sam postigao. ležim u krevetu i razmišljam "Novače, ti si četvorostruki šampion Australija opena. To je stvarno nešto, zar ne?"

Moraću to sebi više puta da ponovim da bih postao svestan. Proteklih par nedelja su bile jedno neverovatno putovanje, uspeo sam da prevaziđem neke vrlo teške izazove da bih stigao dovde gde sam sad. S ponosom mogu da kažem da sam dosta tog naučio i da sam u svakom momentu provedenom u Australiji, od Perta do Melburna, zaista uživao.

Iako je Australija daleko od kuće, ovde se nikad nisam osećao usamljenim. Uz mene je uvek bio moj tim i vi. Ljudi, bili ste neverovatni poslednjih nedelja! Toliko poruka, pisama... Osetio sam koliko ste uzbuđeni dok igram i koliko sam vam nedostajao dok je trajala pauza. Toliko vas je dolazilo na mečeve i treninge, i srećan sam što sam i sam neke od vas inspirisao da počnete da trenirate tenis. Uz vas sam proveo nezaboravne trenutke, a svojim rečima ste me u srce dirnuli.

Volim tenis ne samo zbog toga što donosi sreću, uzbuđenje i stabilnost u moj život, već i zbog toga što imam vas - milione vas koji širom sveta gledate moje mečeve i bodrite me. Mi imamo neverovatnu moć u našim rukama, prijatelji moji, možemo da inspirišemo mnoge ljude oko nas da čine dobre stvari, da se bave sportom, da uče i bore se za bolji život.

Mi smo svi deo jednog tima, jedne porodice - bez obzira na rasu, religiju, pol ili poreklo. Svi delimo istu strast i ljubav prema ovom sportu. Zato vam hvala za ovih nekoliko divnih nedelja koje su iza nas, i hvala vam za to što verujete u mene.

I znate šta? Ovo je tek početak godine! Mnogo toga nas tek čeka, a nove stvari počinju već sutra ujutru.
Ostanite na vezi ;)"

(24 sata)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.