Intervju: Zek Efron i Metju Peri

Dok se ne odlučite da pogledate film "Ponovo 17" (17 Again), koji trenutno puni američke blagajne (proverite na našem USA Top 10), iskoristite specijalnu priliku da poslušate intervjue sa zvezdama ovog filma - Zekom Efronom i Metjuom Perijem

Ali, najpre, ukratko o filmu "Ponovo 17", koji pokušava da odgovori na večno pitanje: Šta biste uradili da dobijete drugu šansu za život? 

U klasi 1989. Majk O`Donel je košarkaška zvezda sa svetlom budućnošću na dohvat ruke. Ali umesto toga, on se odlučuje da odbaci sve kako bi život posvetio svojoj devojci Skarlet i bebi za koju je upravo saznao da će dobiti. Skoro 20 godina kasnije, dani slave su definitivno iza njega. Njegov brak sa Skarlet se raspao, propustio je unapređenje na poslu, njegova deca tinejdžeri misle da je gubitnik, i biva primoran da pređe kod svog najboljeg druga iz srednje škole, bubalice Neda, koji je postao milioner. Ali, Majku se pružila još jedna šansa, kada se nekim čudom vratio u vreme kada je imao 17 godina... 

Kako stariji (što ne znači i popularniji!) imaju prednost, prvo poslušajte šta o filmu "Ponovo 17", Zeku Efronu, vraćanju u prošlost i mnogo čemu drugom, kaže nekadašnja zvezda sitkoma "Prijatelji" - Metju Peri!

A sada poslušajte šta o radu na ovom filmu kaže jedna od najvećih tinejdžerskih zvezda današnjice, čiji lik iz Diznijevog filmskog serijala "Srednjoškolski mjuzikl" krasi zidove mnogih mladih dama i koji zarađuje ozbiljne svote novca - Zek Efron!

Film "Ponovo 17" se od 23. aprila nalazi na repertoarima domaćih bioskopa!

Pogledajte još