Pogodi ko je na fotografiji: Sa četiri godine znala je da je muzika njen život!

Ova šarmantna četvorogodišnjakinja sa dečijom gitarom u rukama je pop zvezda Adel - devojka koja je 20 godina kasnije postala omiljeni glas svih sa slomljenim srcima. Danas, ona je supruga Sajmona Koneckog i mama malog dečaka, koja trenutno osvaja nagrade sa naslovnom numerom novog filma o Džejmsu Bondu "Skyfall".

(old_image)

Kada je nastala ova fotografija, Adel je još uvek bila koliko toliko bliska sa svojim ocem Markom Evansom koji je njenu majku Peni Edkins napustio kada je ona imala svega dve godine. Iako je pokušavala da s njim popravi odnose, Evans ju je potpuno razočarao kada je prodao njenu priču medijima.

- Ako ga ikada budem videla pljunuću ga u lice - rekla je Adel za "Vogue" 2012. godine ističući da je on propustio šansu da ponovo bude u njenom životu zbog malo novca koji će da mu potraje možda pola godine.

- Ne mogu čak ni da je slušam kako peva. To me potseća koliko sam je razočarao - kaje se Evans.

Međutim, sada, kada je postao deda, Evans, po profesiji vodoinstalater iz Velsa, želeo bi da upozna supruga svoje ćerke i unuka:

- Nisam zainteresovan za njen status poznate ličnosti ili njen novac, samo želim svoju ćerku nazad i želim da budem pravi deda malenom - rekao je Evans za "The Daily Mail" i istakao da "propušta zadovoljstvo svega što predstavlja biti deda, kao što su šetnje u kojima je uživao sa Adel".

Evans je napustio tada dvadesetogodišnju majku poznate pevačice koja ju je praktično sama i odgajila.

Izgleda Adel nisu samo bivši momci slomili srce, već i rođeni otac...

Pogledajte još