Voditelji ceremonije otvaranja

Audicija za voditelje ceremonije otvaranja Univerzijade održana je u petak, 27. marta, na Fakultetu dramskih umetnosti, a izdvojili su se studenti FDU - Aleksandra Alač, Željko Maksimović, Katarina Dimitrijević i Aleksandar Radojičić. 

Aleksandra Alač je sa klase profesora Dragana Petrovića Peleta, a Željko Maksimović, Katarina Dimitrijević i Aleksandar Radojičić su sa klase profesora Vlade Jevtovića.

Na audiciji su mogli da učestvuju studenti beogradskih Univerziteta i okupilo se preko 30 kanditata, uglavnom studenata FDU i Filološkog fakulteta.

Žiri, koji su činili predstavnici producentskog tima NGO zaduženog za svečanu ceremoniju otvaranja - Nevenka Gojković i reditelj Đorđe Marjanović, docent FDU Dijana Marojević- Diklić i asistentkinje Filološkog fakulteta Milica Prvulović i Tijana Parezanović od kandidata su tražili neposrednost, šarmantnost i dobro snalaženje na sceni.

Ukoliko želite da preuzmete snimak sa audicije i izjave članova žirija i kandidata, to možete učiniti na sajtu www.univerzijada.tv 

N.D.

Pogledajte još