Mihajlović: Imamo problem u zadnjoj liniji!

“Imamo problem u zadnjoj liniji jer na Kipru ne mogu da igraju oni koji će biti u timu za utakmicu protiv Hrvatske. Neven Subotić i Nikola Maksimović nisu bili na spisku za put u Nikoziju, a prošlog vikenda povredio se i Milan Biševac”, rekao je Mihajlović u Nikoziji za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Srbija i Kipar će se sastati sutra u 17.00 u Nikoziji, što će biti poslednja provera pred duel sa Hrvatskom 22. marta u petom kolu kvalifikacione Grupe A za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

“Zbog toga će protiv Kipra štoperski tandem činiti Matija Nastasić i Nenad Tomović, a Branislav Trajković će dobiti šansu tokom utakmice”, dodao je selektor Srbije.

Mihajlović je istakao da protiv Kipra rezultat nije u prvom planu, već to da li su igrači razumeli njegove ideje.

“Rezultat nam nije u prvom planu, ali pokušaćemo i da pobedimo. Međutim, pre svega želim da vidim da su igrači razumeli moje ideje sa treninga i da li su to primenili na terenu”, istakao je selektor “orlova”.

Mihajlović je rekao da bi njegovoj ekipi više značilo da igra prijateljsku utakmicu protiv jače selekcije od Kipra i to pred punim stadionom.

“Kipar nije selekcija za potcenjivanje, ali bi nam u ovom trenutku više značilo da smo odigrali utakmicu protiv jakog tima i pred punim stadionom, jer nas upravo to čeka u Zagrebu. Međutim, iz ovog meča možemo da izađemo bogatiji za neko iskustvo, za zajednički rad, dogovore, nekoliko sastanaka…”, rekao je Mihajlović.

Beta

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.