Mihajlović: Imamo problem u zadnjoj liniji!

"Imamo problem u zadnjoj liniji jer na Kipru ne mogu da igraju oni koji će biti u timu za utakmicu protiv Hrvatske. Neven Subotić i Nikola Maksimović nisu bili na spisku za put u Nikoziju, a prošlog vikenda povredio se i Milan Biševac", rekao je Mihajlović u Nikoziji za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Srbija i Kipar će se sastati sutra u 17.00 u Nikoziji, što će biti poslednja provera pred duel sa Hrvatskom 22. marta u petom kolu kvalifikacione Grupe A za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

"Zbog toga će protiv Kipra štoperski tandem činiti Matija Nastasić i Nenad Tomović, a Branislav Trajković će dobiti šansu tokom utakmice", dodao je selektor Srbije.

Mihajlović je istakao da protiv Kipra rezultat nije u prvom planu, već to da li su igrači razumeli njegove ideje.

"Rezultat nam nije u prvom planu, ali pokušaćemo i da pobedimo. Međutim, pre svega želim da vidim da su igrači razumeli moje ideje sa treninga i da li su to primenili na terenu", istakao je selektor "orlova".

Mihajlović je rekao da bi njegovoj ekipi više značilo da igra prijateljsku utakmicu protiv jače selekcije od Kipra i to pred punim stadionom.

"Kipar nije selekcija za potcenjivanje, ali bi nam u ovom trenutku više značilo da smo odigrali utakmicu protiv jakog tima i pred punim stadionom, jer nas upravo to čeka u Zagrebu. Međutim, iz ovog meča možemo da izađemo bogatiji za neko iskustvo, za zajednički rad, dogovore, nekoliko sastanaka...", rekao je Mihajlović.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.