ZNALI SMO DA ĆE UMRETI, ODLUČILI SMO DA MU NE KAŽEMO: Arijana Mihajlović u suzama progovorila o smrti supruga Siniše

Prošlo je nešto više od godinu otkako je preminuo Siniša Mihajlović, legendarni fudbaler nekolicine klubova u Italiji, kao i "Crvene zvezde", ali i naše reprezentacije. Dani prolaze, ali, sećanje na ovog čoveka teško da će ikada izumreti.

Njegova supruga Arijana stalno misli na njega, a i na društvenim mrežama je gotovo svaka njena objava posvećena njemu. Sada je gostovala u jednoj emisiji na italijanskoj televiziji i pričala o preminulom suprugu.

Arijana u velikoj ispovesti nije mogla da zaustavi emocije, te se slomila pred kamerama i zaplakala.

- Da bi išao dalje, uvek mu je bila potrebna nada, a ja nisam mogla da mu je oduzmem, jer je on bio siguran da će uspeti, do kraja se borio, nije mislio da će umreti. U Bergamu su me pozvali doktori i rekli mi da je kraj i dok smo se vraćali ka Rimu, bili smo u kolima, nikad nije pričao o smrti, ali u tom trenutku me je pogledao i rekao mi je: "Jedino što bi mi bilo žao je da ne vidim odrastanje moje dece", a ja sam tu rekla: "Ne brini, uspećeš, probaćemo nešto drugo, naći će se neko drugo rešenje", jer nisam htela da mu dajem do znanja da se sve pogoršalo - rekla je Arijana i dodala:

- Posle sam pričala sa decom i zajedno smo odlučili da mu ne kažemo ništa. I to je za nas bio veliki šok, jer smo zadnji mesec živeli sa saznanjem da kad-tad će preminuti, dok on o tome nije znao ništa. Za nas je bilo bolno pretvarati se da je sve okej, i dan danas tugujemo zbog toga - rekla je Arijana u emisiji na "Verissimo TV" i dodala:

- To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj deci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje.

Arijana je bila uz Sinišu i poslednjih dana njegovog života, zajedno sa decom, i kaže da je bilo jako bolno u momentima kada je Miha izdahnuo.

- Odjednom se samo osetio loše, ali najlepša stvar, naravno pod navodnicima "najlepša" je bila ta što u tom trenutku smo svi bili tu, moja deca, njegov najbolji drug, moja majka, unuka, videli smo da je počeo otežano da diše, postavili smo se oko njega, ja sam ga uzela za ruku i rekla mu: "Ljubavi, ne brini se, postaraću se ja o deci, idi", jer on nije uopšte hteo da ode, i čim sam to rekla, nije mogao više, preminuo je.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: ariannamihajlovic/Instagram

Pogledajte još