Petrovac na Mlavi: Nevinu devojčicu silovao u kolima

0

Milorad S. (18) uhapšen je zbog sumnje da je silovao i pretukao M. M. (14) iz Petrovca na Mlavi. Osim njega, privedena su i trojica maloletnika kojima se na teret stavlja da su primorali devojčicu da ih oralno zadovolji.

– Milorad S. je odranije poznavao M. M. Njene muke počele su u avgustu, kad ju je Milorad S. nagovorio da se nađu na jednom igralištu. Tada ju je naterao da ga oralno zadovolji – prenosi Kurir

Nakon zlostavljanja Milorad se pohvalio trojici drugova. Tvrdio je da ju je tada slikao.

– Bio je pun sebe! Došao je kod trojice maloletnika i rekao im kako ima fotografije na kojima se vidi kako ga M. M. oralno zadovoljava. Rekao je drugovima: „Idite kod nje, neka i vas zadovolji. Recite joj da ćemo svima pokazati slike ako to ne uradi.“ Nesrećna M. M. bila je primorana da oralno zadovolji i trojicu maloletnika – prenosi sagovrnik Kurira.

Tu se, nažalost, devojčicine muke nisu završile. U novembru prošle godine naterao ju je da uđe u njegov automobil.

– Ponovo ju je odvezao na isto igralište, gde ju je silovao. Devojčica je s njim na najgori mogući način izgubila nevinost. Plakala je i jaukala, ali Milorad nije odustajao – prenosi Kurir.

Miloradu S. određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje pred istražnim sudijom. Trojica maloletnika puštena su da se brane sa slobode.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.