FSS produžio rok Zvezdi, Partizan izmirio dug

0

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije produžio je danas rok Crvenoj zvezdi, Smederevu, Radu i Novom Pazaru da do 22. februara izmire svoje obaveze ili u suprotnom neće moći da licenciraju nove igrače za prolećni deo sezone.

Kako se navodi na sajtu FSS, prethodni rok isticao je 8. februara u ponoć.

“Apelujemo na pomenute klubove da izmire zaostale obaveze u predviđenom roku, jer im nikakav dodatni rok neće biti na raspolaganju. DK FSS nastaviće sa stalnim zasedanjem i u slučaju neizmirenja obaveza uslediće izricanje oštrijih kazni, a za šta će imati puno podršku svih organa Saveza”, navodi se u saopštenju.

Zvezda ima zabranu zbog dugovanja prema Borcu i Javoru, trenerima Žarku Đuroviću, Slobdanu Maroviću i igračima Vladanu Biniću, Dejanu Milovanoviću, Slavku Peroviću, Milanu Jeremiću, Milošu Reljiću, Marku Nikoliću, Danijelu Mihajloviću i Marku Peroviću.

Smederevo duguje trenerima Draganu Đorđeviću i Dejanu Majstoroviću, sekretaru stručnog štaba Draganu Paunoviću i fudbalerima Branislavu Staniću, Peđi Jeriniću i Nenadu Mladenoviću.

Od Novog Pazara potražuju fudbaleri Edin Ademović, Ivan Babić, Miloš Đalac i Dragan Šarac, dok Rad duguje treneru Nebojši Vignjeviću.

Pre isteka prvobitnog roka, svoje obaveze su izmirili Partizan, Sloboda, Napredak i Novi Sad.

Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS takođe je odlučeno da Dušan Savić bude kooptiran u članstvo Stručnog odbora te organizacije.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.