Žena pričala kako je muž batinao, on sve najmirnije slušao (video)

0

Svetlana Petrović smogla je snage da pred kamerama otkrije kakvu je torturu pretrpela od svog supruga koji je tukao odmah posle rođenja prvog deteta, muža nije bio stid da se pojavi u televizijskoj emisiji i mirno sluša ispovest svoje žene.

Njih dvoje su u braku 11 godina, imaju troje dece, a upoznali su se kod njega na slavi. Odgovarajući na pitanja u “Trenutku isitne” ona je otkrila šta je sve preživela u braku sa svojim suprugom. Na pitanje da li je tačno da ju je muž onesposobio od batina, ona je odgovorila potvrdno i tako rekla istinu.

Počeo je da me bije posle rođenja prvog deteta. Radio je tada u pekari, počeo je da se druži sa lošim društvom, išao je u kafane i pio i nevolja nastane kad dođe kući. Ja ga napadnem, pitam gde si bio i on se naljuti i prebije me. To se ponavljalo često a najbolje sam prolazila ako mu se ne obraćam, pričala je ova žena.

Najgora stvar u svemu jeste da je žena ovom čoveku sve oprostila i rešila da i dalje ostanu zajedno. Ipak, nije mu baš sve rekla šta joj ne ogovara u braku pa ga je zato i povela sa sobom.

S media

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.