Jadranska liga: Neće biti problema na utakmici Zvezde i Partizana

0

Komesar za takmičenje Jadranske lige Josip Bilić rekao je danas da sledećeg vikenda ne bi trebalo da bude problema u organizaciji "večitog" derbija Crvene zvezde I Partizana u Jadranskoj ligi, u hali Pionir.

“Nema šta dodatno da se zahteva od Zvezde kao domaćina Partizanu u Jadranskoj ligi, oni svi znaju šta treba da se radi, nema tu nekih posebnih problema, odnosno ne bi smelo da ih bude”, rekao je Bilić agenciji Beta.

Zvezda će u nedelju, 17. februara dočekati Partizan u Pioniru u utakmici 21. kola Jadranske lige.

Utakmica “večitih” rivala u finalu Kupa Radivoja Koraća prekinuta je sinoć zbog nereda na tribinama i terenu hale Jezero u Kragujevcu, a nastaviće se večeras u 19.00 sati.

“Sačekaću da se završi utakmica večeras, pa ću tek onda da razgovaram sa odgovornim ljudima iz Zvezde, da obrate pažnju na organizaciju predstojeće utakmice sa Partizanom. Oba kluba se svaki put trude da to bude što bolje, tako da neću ništa posebno da tražim”, kazao je Bilić.

Meč u Kragujevcu prekinut je u 26. minutu pri rezultatu 43:43, sat kasnije je odlučeno da se nastavi, ali pri zagrevanju su se desili novi incidenti. Košarkaši Crvene zvezde su u hali Jezero, bez prisustva publike, savladali Partizan sa 78:69.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.