Top 20 najlepših SMS poruka za Dan zaljubljenih

 1. Iz “Zavoda za Zaljubljenje” Vas obaveštavaju, da u ovom trenutku, nekome neizmerno nedostajete. Zato Vas molimo da uzvratite poruku na ovaj broj. Hvala!
 2. Kad voliš nekog moraš i da patiš, kad izgubiš ljubav želiš da je vratiš, zato čuvaj ono što svim srcem voli i da ode nemoj da dozvoliš.
 3. Ako ti trebam pošalji neki broj: 1-za ljubav, 2-kao prijatelj, 3-da ti pričam, 4-da te slušam, 5-radi romantike, 6-da te poljubim, 7-radi seksa, 8-za ceo život.
 4. Pogledaj na sat i sve će ti biti jasno, niko nikome ne šalje poruke ovako kasno. To rade samo oni kojima je stalo, a zašto ja to radim razmisli bar malo…
 5. Obaveštavamo Vas da ste krivi za bankrot firme “Soko Štark”. Prodaja slatkiša je opala kada je utvrđeno da je osoba koja ovo čita, slađa od bilo čega.
 6. Poleteli anđeli poput ptica dotakli predivan osmeh tvoga lica nek ponesu poruku na krilima belim da sretan dan zaljubljenih od srca ti želim!!!
 7. Jedan poljubac dobro jutro ja ti sada šaljem, ti ga na usne stavi jer od srca ga dajem, toplinu njegovu oseti, jer ima zadatak da te na moju ljubav podseti.
 8. Čitaj sada ovo polako, niko kao ja te ne voli ovoliko jako, i da te još više želim to ti sada pišem, ja bez tebe više ne mogu da dišem!!
 9. Znam tvoje ime, znam tvoje prezime, znam gde živiš, znam miris tvoje kose, samo ne znam ukus tvojih usana. Daj, pomozi nije fer da padnem na jednom pitanju….
 10. Šta da ti šapnem, šta da ti pišem kad te volim koliko dišem! Kredit trošim, ruke morim: kratko i jasno - ja te volim !!!
 11. Dani prolaze i vreme se gubi, ne daj me ljubavi žele me drugi,ne daj me ljubavi, čuvaj me za sebe, kunem ti se ljubavi ja volim samo tebe.
 12. Ti si moja ljubav, java i san, hoću da te volim najlepše što znam, hoću da gledam tvoje oči i vidim osmeh tvoj, voleću te ljubavi ceo život svoj!!!
 13. Jedino ti znaš šta mi treba, tvoj topli osmeh i ljubav do neba. Jedino ti mozeš to da mi daš, zato te i volim, samo da znаš.
 14. Važno je, možda, i to da znamo: čovek je željan tek ako želi i ako sebe celog damo, tek onda možemo biti celi. Saznaćemo tek ako kažemo reči iskrene, istovetne i samo onda kad mi tražimo moći će neko i nas da sretne.
 15. Često je teško pronaći reči, jer je onih pravih malo, zar su one potrebne da shvatiš da mi je do tebe stalo:
 16. Od tvog dodira sunce se skriva, od tvog osmeha vatra se gasi, od tvog pogleda rana se pretvara u najlepši san i šta još da ti pričam kad mi nedostaješ svaki dan…
 17. Kad se sretnu oči naše, spustiću pogled dole, neka ti bude jasno da te moje oči vole, teram te od sebe, sa sobom se borim, želim da te mrzim a prokleto te volim…
 18. Ti na jednom, a ja na drugom kraju, kao anđeli u nebeskom raju. Anđeli se sastaju sa Bogom, a nadam se da ću se i ja sastati sa tobom…
 19. Gde si moje medeno, bez tebe mi je je ledeno, čuvam poljubac za tebe, hoću te kraj sebe. Imam te nešto pitati kratko, zašto me zaboravljaš moje slatko.
 20. Ovde policija sa jednog neba. Hapsimo vas zbog krađe srca. Optužba će biti odbačena samo ako nam date svoje!
Pogledajte još