ŽELJE SU RAZLIČITE: Kakav poklon vaš partner priželjkuje za Dan zaljubljenih?

U nedoumici ste šta da kupite voljenoj osobi za Dan zaljubljenih? Saznajte kakvom se poklonu raduju horoskopski znakovi!

Biranje poklona za partnera u većini slučajeva je težak posao, jer ga želite u isto vreme oduševiti i iznenaditi, a to je posebno teško kada je u pitanju Dan zaljubljenih. Srećom, i ovde se možete osloniti na horoskop, pa s obzirom na znak svoje druge polovine možete otkriti šta on to želi.

Pronađite horoskopski znak svog voljenog ili svoje voljene i otkrijte čemu se ove godine nada.

Ovan

Ovan želi lep komad nakita kojim se može razmetati. Osobe rođene u ovom znaku jednostavno vole skupe i luksuzne stvari i očekuju od svojih partnera da to i znaju.

Bik

Bikovi žele avanturu koja će ih pokrenuti iznutra. Oni su spremni za akciju, ali se osigurajte da u tom procesu nauče nešto novo jer će samo tada to smatrati dobrim poklonom.

Blizanci

Oni žele biti oboreni s nogu. Iako zvuči čudno, Blizanci vole stare predmete koji im bude lepa sećanja i predmete vezane za ono što ih zanima, kao što su detalji iz filmova i serija koje vole i slično.

Rak

Rakovi će biti srećni ako dobiju buket ruža i nešto što pokazuje da ih obožavate. Što je buket raskošniji, to bolje. Oni žude za tradicionalnom romantikom.

Lav

Lav želi detaljno da isplanira put na kojem ćete ga obasipati pažnjom i romantičnim gestovima. Počnite obraćati pažnju na detalje njegovog ili njenog života kako bi što više bili u skladu s onim što Lav voli da radi svakog dana.

Devica

Device će biti zadovoljne nečim lepim, kreativnim i romantičnim. Iako su poput Rakova vrlo romantične, Device cene originalnost pa ne očekujte da se zadovolje s bombonjerom i ružom.

Vaga

Vaga će biti oduševljena intimnim i misterioznim sastankom. Ona želi svu vašu pažnju za Dan zaljubljenih i najverovatnije mašta za nečim što je seksi i na granici tabua.

Škorpija

Bili bi srećni kada bi dobili staru kolekciju astroloških knjiga. Škorpije su po prirodi tragači za istinom, a istovremeno su i vrlo znatiželjni. Škorpije najviše vole starinske vrednosti.

Strelac

Iako Strelac najviše voli avanturu, ovaj znak je prilično štedljiv na svim poljima. Ali s druge strane, želja za putovanjem je velika, pa mora naći način kako da pomiri ove dve suprotnosti u sebi. Zbog toga je najbolje kupiti mu knjigu koja će mu pomoći da sam nađe najbolji način za upravljanje svojim finansijama tako da njegove potrebe ne ispaštaju.

Jarac

Jarac najviše želi da bude glavni i da se za sve pita, a ta potreba je posebno pojačana kada zna da bi ga sa nečim mogli iznenaditi. Ipak, ako nemate hrabrosti da ga pitate šta bi hteo, pratite njegove navike baš kao što biste to učinili i s Lavom i dokučite za čime žudi.

Vodolija

Oni su uvek raspoloženi za nešto čarobno i nesvakidašnje. Neko spiritualno iskustvo ili članarina za jogu biće savršen poklon za Vodoliju.

Ribe

Idealan poklon za njih bila bi karta za koncert njihovog omiljenog izvođača. Uprkos tome što je Dan zaljubljenih intiman dan, Ribe bi bile najsrećnije kada bi ga provele u što je većem mogućem društvu.

Foto: Index.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još