FUDBALER ODUŠEVIO PEVAČICU: Anastasija Ražnatović pohvalila se poklonima supruga Nemanje Gudelja povodom Dana zaljubljenih (FOTO)

Poznata pevačica Anastasija Ražnatović sa svojim izabranikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem uskoro će proslaviti drugu godišnjicu skladne ljubavne veze.

Dvadesetpetogodišnja brineta i uspešni sportista danas su obeležili Dan zaljubljenih, a mlada muzička zvezda svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram otkrila je delić atmosfere iz njihove porodične kuće u Sevilji.

Naime, naslednica folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, pohvalila se poklonima koje je dobila od voljenog muškarca.

- Srećan Dan zaljubljenih, bubiška moja! Volim te zauvek - napisao je Nemanja svojoj izabranici, koja je javno podelila njegove reči i poručila mu:

- Imam najboljeg mužića na svetu! Volim te - napisala je Anastasija pokraj fotografija na kojima se može videti ogroman buket crvenih ruža, šampanjac, baloni...

Nakon Anastasijine objave usledile su čestitke njenih kolega, prijatelja i pratilaca koji su zaljubljenom paru poželeli da još dugo godina zajedno slave dan ljubavi.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja zavetovali su se na večnu ljubav krajem jula prošle godine u manastiru Rajinac nadomak Beograda, a za ovu godinu najavili su građansko venčanje.

Foto: raznatovicanastasija/Instagram
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još