Vukoičić: Nismo se oporavili od finala Kupa!

"Previše smo bili opterećeni rezultatom i nismo imali potrebnu mirnoću. Ulm je je bio dovoljno mudar i iskusan da to iskoristi i da nas nadigra. Ako je već negde trebalo da izgubimo, onda je možda i bolje ovako jer imamo takmičenje iza nas i više vremena da povratimo koncentraciju i energiju za Jadransku ligu", rekao je Vukoičić posle poraza od nemačkog Ulma u hali Pionir.

Zvezda je izgubila sa 92:78 i kolo pre kraja Grupe L druge faze takmičenja izgubila šanse za plasman u četvrtfinale.

"Ulm je zasluženo pobedio, odlično su igrali. Bio sam ubeđen da će utakmica biti teška posle velikog pražnjenja na finalnom turniru srpskog kupa. Kratko, to jest nismo ni imali vremena za pripremu utakmice koju smo morali da dobijemo", kazao je trener crveno-belih.

"Nadao sam se da ćemo uspeti da nađemo način da se vratimo u normalan tok i dobijemo, ali smo od starta meča imali probleme. Ulm je igrao pametno",
dodao je Vukoičić.

Košarkaš Zvezde Majk Skot istakao je da je Ulm spreman došao u Beograd i igrao veoma dobro.

"Veliko poštovanje za Ulm, igrali su veoma dobro, a mi smo mogli mnogo bolje. Vidi se da su došli spremni u Beograd. Nama sad ostaje Jadranska liga, bićemo spremni za utakmicu sa Partizanom predstojećeg vikenda, pripremićemo se najbolje što možemo",
istakao je Skot.

Trener Ulma Torsten Libenat rekao je da je njegova ekipa imala sreće što je protivnik pre dva dana igrao veoma važnu utakmicu.

"Ovo je ogromna pobeda za nas, veoma sam srećan, ostvarili smo jedan od najvećih uspeha u istoriji kluba. Imali smo sreće što je Zvezda u ponedeljak igrala važnu utakmicu i očigledno je bilo da su bili mentalno i fizički ispražnjeni", rekao je Libenat.


Beta

Pogledajte još