Brat ubice: Ceo studentski dom je znao koliko su se voleli

Upoznala sam je, svidela mi se jer je bila kulturna, lepa… Poslednji put su bili zajedno na svadbi, jesenas, kod naših rođaka u Arađelovcu. Nisam mogla da naslutim da će ovako nešto da se dogodi, posebno jer je Aleksandar bio miran, nikada se nije ni potukao – rekla je za Blic neutešna Svetlana, čiji sin je osumnjičen za ubistvo.

Pogledajte i : Mladić koji je udavio devojku uhapšen na krovu Studentskog doma

Aleksandrov brat Nemanja kaže da su se on i Stela upoznali u junu prošle godine.

– Moj brat je bio miran. Pet godina je mlađi od mene. U tom studentskom domu na Kraburmi je imao sobu, a ja sam radio u istom domu kao portir i recepcionar. Znam kada je i upoznao Stelu u junu prošle godine . On je bio u čitaonici, spremao je ispit, a ona mu je prišla. Tako su se upoznali, on je odmah došao do mene, i ispričao mi da je upoznao jednu predivnu devojku i da se odmah zaljubio u nju. Ceo dom je znao koliko su se voleli. Držali su se za ruke, bili su nerazdvojni, plesali su zajedno od sreće. Ali, ona je bila ljubomorna i nije smeo da viđa drugarice, a izgleda da je i on bio ljubomoran. Krenule su svađe, sumnjao je da ga vara. Bila je starija od njega. Pre mesec i po dana su se poslednji put posvađali razmenili su i po dvesta poruka telefonom. On ih je meni pokazivao i ona ga je nazivala da je dete, da treba da poraste… Moj brat se malo i promenio, uvukao se u sebe, počeo da puši. A inače je sportista, trenira košarku, a dobio je i ponudu pre mesec dana da se bavi manekenstvom jer je bio jako zgodan i lepo građen. Ona mu to nije dala jer joj je smetalo da lepe devojke budu blizu njega – rekao je  Nemanja Šundić.

Aleksandar je bio odličan đak i briljantan student treće godine Fakulteta organizacionih nauka sa svim ocenama devet i deset.

Izvor: Blic, Autor: N. Radišić