Ja imam talenat: Tetkica u osnovnoj školi Hajnalka Buš oduševila transformacijom (VIDEO)

Nesumnjivo, jedna od najvećih zvezda ove sezone šoua "Ja imam talenat" je tetkica iz jedne osnovnoj školi iz Subotice - Hajnalka Buš, koju već svi zovu "srpska Suzan Bojl". Tokom šoua, ne samo da je žiri i publiku uverila koliko zaista ima talenta za pevanje, već je sada i dokazala i da je pravi "transformer".

(old_image)

Dama koja uživa da peva dok pere hodnike u školi, na prvi nastup je došla skromno odevena, bez šminke i frizure, već sa potresnom pričom o majci koja je bila žrtva nasilja u porodici, kao i o sebi - ignorisanom, kako kaže, "nevidljivom" ženskom detetu.

Prvi Hajnalkin nastup kojim je već osvojila sve koji su je to veče gledali!

Međutim, ova talentovana dama i finalistkinja šoua je odlučila da na sledećem nastupu iznenadi sve ne samo svojim glasom, već i izgledom. Kada ju je žiri ugledao kako prosto sija sređena od glave do pete, članica žirija Nataša Ninković nije mogla da sakrije uzbuđenje i snažno joj je aplaudirala i slala poljupce, dok joj je, takođe, član žirija Ivan Bosiljčić rekao da je "večeras zvezda u svakom smislu".

(old_image)
Foto: subotica.com

A onda... i talenat i elegancija prave pevačke dive!

Kao što kaže treći član žirija šoua "Ja imam talenat" - Ivan Tasovac, talentovana Hajnalka je svima poslala značajnu poruku: "Nemojte da prestanete da verujete u vaše snove!".

Pogledajte još