Ja imam talenat: Tetkica u osnovnoj školi Hajnalka Buš oduševila transformacijom (VIDEO)

0

Tetkica u jednoj subotičkoj osnovnoj školi postala je prava zvezda šoua "Ja imam talenat" osvojivši kako žiri, tako i publiku. Za prvi nastup se nije previše sredila, ali je sve oduševila svojim glasom. Međutim, ubrzo je postala "druga osoba". Pogledajte transformaciju Hajnalke Buš!

Nesumnjivo, jedna od najvećih zvezda ove sezone šoua “Ja imam talenat” je tetkica iz jedne osnovnoj školi iz Subotice – Hajnalka Buš, koju već svi zovu “srpska Suzan Bojl”. Tokom šoua, ne samo da je žiri i publiku uverila koliko zaista ima talenta za pevanje, već je sada i dokazala i da je pravi “transformer”.

Dama koja uživa da peva dok pere hodnike u školi, na prvi nastup je došla skromno odevena, bez šminke i frizure, već sa potresnom pričom o majci koja je bila žrtva nasilja u porodici, kao i o sebi – ignorisanom, kako kaže, “nevidljivom” ženskom detetu.

Prvi Hajnalkin nastup kojim je već osvojila sve koji su je to veče gledali!

Međutim, ova talentovana dama i finalistkinja šoua je odlučila da na sledećem nastupu iznenadi sve ne samo svojim glasom, već i izgledom. Kada ju je žiri ugledao kako prosto sija sređena od glave do pete, članica žirija Nataša Ninković nije mogla da sakrije uzbuđenje i snažno joj je aplaudirala i slala poljupce, dok joj je, takođe, član žirija Ivan Bosiljčić rekao da je “večeras zvezda u svakom smislu“.


Foto: subotica.com

A onda… i talenat i elegancija prave pevačke dive!

Kao što kaže treći član žirija šoua “Ja imam talenat” – Ivan Tasovac, talentovana Hajnalka je svima poslala značajnu poruku: “Nemojte da prestanete da verujete u vaše snove!”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.