Bizarna dijeta: Verenik je ostavio pred venčanje, smršala 45 kg!

0

Iako je trebalo da stane pred oltar, 31-godišnju Pamelu Dojl verenik je ostavio u poslednjem trenutku, a ona je tad donela odluku da će da preuzme stvari u svoje ruke i da smrša, jer je njena debljina bila razlog prekida.

Moj bivši dečko me ostavio jer nije mogao da se nosi s mojom težinom i problemima s kojima se često suočavaju deblji ljudi. To ga je činilo jako nesrećnim. Bila sam očajna kad me ostavio, ali sam shvatila da mi je upravo to trebalo u životu kako bih posložila neke životne prioritete“, rekla je ova telefonska operaterka za “Daily Mail”. Ona se tokom dijete odrekla svih onih stvari u kojima je pre redovno uživala poput pomfrita, hamburgera, gaziranih pića i sl. U skidanju kilaže pomagao joj je lični trener s kojim je redovno trenirala. Britanka je u vrlo kratkom razdoblju uspela da smrša čak 45 kilograma pa sada ima 62.

Krila sam se od ljudi jer me bilo sram. Redovno sam kupovinu obavljala preko interneta kako ne bih nikoga srela. Sada se osećam neverovatno jer mi se vratilo samopouzdanje. Najbolje sam se osećala kad me moj bivši dečko video jer je bio u potpunom šoku“, rekla je Pamela koju je dečko tokom veze neprestano podsticao da smrša, ali ona nije imala želje ni vremena da to uradi, zbog čega je on i ostavio na kraju.

POGLEDAJ I: Kako je Pamela smršala 45 kg

Izvor: Index, Foto: DailyMail

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.