Maksimović i Jovanović ponovo u prvom timu Zvezde

0

Fudbaleri Crvene zvezde Nikola Maksimović i Milan Jovanović od danas ponovo imaju status prvotimaca i mogućnost da se bore za svoje mesto u timu.

“Maksimović i Jovanović od danas ponovo imaju status prvotimaca i mogućnost da se bore za svoje mesto u timu. Naravno, pod uslovom da se radom i zalaganjem nametnu treneru Jankovića“, kaže sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović a prenosi Mozzart Sport .

Stojadinović je rekao da je postojala mogućnost da Jovanović pređe u podgoričku Budućnost, ali mu nije poznato zašto nije došlo do dogovora.

Jovanovića saigrači vole i sigurno će ga odmah prihvatiti nazad, a pitanje je kako će tim odreagovati na povratak Nikole Maksimovića, s obzirom da nije tajna da su mu neki saigrači zamerili da se nije zalagao na utakmicama, tačnije da je “prodao Zvezdu”.

“Čuo sam za to da su poremećeni neki odnosi sa Maksimovićem. Znam i da je bilo i nesporazuma sa trenerom, ali na svima njima je da sada pronađu modus da normalno funkcionišu jer Zvezda je iznad svih nas“
, rekao je sportski direktor Zvezde.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.