fbpx

Travar iz Loznice silovao maloletnicu: Od stresa doživela pobačaj

Šabačka policija uhapsila je Radoslava S. (49) iz Novog Sela kod Loznice zbog sumnje da je silovao 17-godišnju devojku koja je posle takvog monstruoznog čina ostala trudna, saznaje “Alo!”. Međutim, od stresa je doživela spontani pobačaj.

Monstruozno silovanje kakvo ne pamte žitelji Šapca dogodilo se u Novom Selu nadomak Loznice. Uhapšeni monstrum se bavio travarstvom i lečio je ljude lekovitim biljem.

- Kod njega je došla devojka sa majkom kako bi joj on dao neke čajeve jer je imala ginekoloških problema. Međutim, kada je došla ponovo, rekao je da mu tu nešto nije jasno i da mora da je pogleda. Odveo je devojku u drugu sobu i primorao je na seks. Nekoliko puta ju je udario i tako onesposobio. O svemu je odmah obaveštena policija. Nesrećna devojka dala je izjavu povodom silovanja - objašanjava izvor lista "Alo!".

Da nesreća ove maloletne devojke bude još veća, posle okrutnog silovanja ostala je u drugom stanju. Od svega što je preživela, doživela je i spontani pobačaj, te je završila u bolnici. Zbog najgoreg mogućeg vida silovanja u ponedeljak po podne šabačka policija uhapsila je Radoslava S. On je saslušan u policiji i određeno mu je policijsko zadržavanje.

Ukoliko se Radoslavu S. (49) presudi da je kriv, preti mu kazna zatvora do 15 godina jer je silovanje za posledicu imalo trudnoću.

- Na saslušanju je ispričao kako je i pod kojim okolnostima upoznao 17-godišnju devojku, kao i to kako je dalje teklo njihovo viđanje. Priznao je da je imao sa njom seksualni odnos - dodaje naš izvor.

Devojka je posle operacije puštena na kućno lečenje gde. O tome šta joj se dogodilo, sem sa članovima najuže porodice, ne želi da priča. Inače, uhapšeni Radoslav S. do sada nije poznat policiji ni po jednom krivičnom delu. Izdržavao se od prodaje čajeva i u svojoj okolini važi za dobrog travara.

Izvor: J. Petrović za "Alo!"

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.