Pukla ljubav Dragana Đurića i Toleta Karadžića

Povod za raspravu je Karadžićeva ideja da se prodajom imovine Partizana i Crvene zvezde finansira izgradnja Nacionalnog stadiona na kojem bi igrali i crno i crveno-beli, kao i reprezentacija Srbije.

U Crvenoj zvezdi nisu poklonili preveliku pažnju ideji prvog čoveka srpskog fudbala, saopštivši samo da će taj predlog razmatrati na Upravnom odboru, ali u Humskoj nisu Toletov predlog prihvatili sa simpatijama.

“To je sramota!”, uzviknuo je Đurić kada su ga iz Naših novina zamolili za komentar.

“Zaista nema smisla da se predlažu takve ideje. Mi imamo plan o izgradnji novog stadiona, a ceo taj projekat je stopiran zbog viših interesa. Ako neku bude rušio Partizanov stadion to ćemo biti sami mi i to da bismo na tom mestu izgradili novi, bolji i lepši. Neka se predsednik FSS bavi izgradnjom nacionalnog stadiona i neka ostavi ljude iz Partizana i Zvezde na miru”, istakao je Đurić u izjavi za Naše novine i dodao da je uveren da ni navijači ljutih rivala ne bi prihvatili da igraju na istom terenu sa najvećim protivnicima.

Posebno jer Karadžić ima ideju da novi stadion izmesti u Staru Pazovu?!

“Naravno da navijači ne bi pristali na tako nešto. I još najbolje da lokacija bude u Staroj Pazovi. Pa to je neozbiljno. A Tole neka ruši i gradi po Pazovi”, kategoričan je Đurić.

Pogledajte još