Ovo su finalisti Beosonga!

Tugaljiv ili tužan Beosong - pitanje je sad? Glavni utisak: Sve same balade, kao da slušamo jednu neprekidnu tužnu pesmu, s možda nekim veselijim trenutkom.

"Večeras pevamo kao da smo rešili sve naše probleme" tako je najavila početak Beosonga voditeljka Maja Nikolić. Pa, i jeste tako! Uvek smo voleli da pevamo i igramo, čak i kad su nas bombardovali, što ne bismo i sad.

Gorica i Dragan spremni u bekstejdžu, jedna od svetlijih tački ovog Beosonga. Gde su oni - tu je i šala!

I sve je krenulo ovako:

Grupa "Moje 3" (Sara, Mirna, Nevena - finalistkinje Prvog Glasa Srbije) izvode pesmu "Ljubav je svuda". Kostimi simpatični. Obučene su - jedna kao anđeo, druga kao đavo, treća pa.. zlatno... Sve je OK, ali tekst... Nešto mu fali?
Zatim, izlazi Igor Terzija "Moja svetlosti", pa Maja Nikolić kao sirena, trudi se da pesmu "Blagoslov" izvede najbolje što može. Kal "Usne kadifa", upečatljivo, ali možda suviše tužno - kako komentarišu na Tviteru? Na sceni Neša Galija (sam kao Van Moris primetiće kasnije Dragan Ilić), a zatim i Saška Janković. U pesmi "Duga u tvojim očima" Saška je uspela da pokaže svoj raskošni glas, ali i svoju harizmu. I da, pogrešan izbor pantalona... Mnogi na Tviteru komentarišu kako je Saška Maja Odžaklijevska Wanna be?! Hm.. Ne bi se reklo.

Dušan Zrnić - jako pristojna pesma, ali opet, fali malo vedrine... Maja Odžaklijevska savršeno izvodu svoju numeru "Anđeo sa neba".
Dušan Svilar kao da pokušava ono što je Željko Joksimović napravio sa "Lane moje". Favorit koji se odmah istakao. Tu su etno elementi, besprekorno pevanje, a nije ni previše veselo, a ni balada.

Sky's su devojčice koje trčkaraju po bini.. Za Evrosong bi ipak trebalo nešto više od slatkih cura koje pevaju sladunjave stihove. Ksenija Kočetova - petica za stajling.

Marija Mihajlović - savršeno! Klavir, vokal, šta više? Aleksandra Dabić - kao da smo već negde čuli pesmu "Savršen kraj".
Kristina Savić - Hm, malo sve napadno, naglašeno, tekst malo nelogičan - "U nadi umirem?!".

I na kraju Žarko Stepanov, sve se završilo - baladom.

A glavni utisak na Tviteru je - Maja Nikolić nije prošla u finale. Vole da se šale tviteraši...

Pogledajte još