Đurić i Tumbaković negirali dolazak Rajkarda u Partizan

"Nije bilo kontakata, niti Partizan ima nameru da tako nešto radi. Partizan je veliki klub da bi razmišljao o takvim stvarima dok traje sezona. Nikad to nismo radili, niti ćemo", rekao je Đurić za B92.

Prethodnih dana mediji su spekulisali da je uprava Partizana tokom priprema u Turskoj razgovarala sa Rajkardom o njegovom angažmanu na leto.

"Partizan ima trenera u koga ima maksimalno poverenje i nema razloga da razmišlja o tome", rekao je predsednik petostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Dragan Đurić smatra da su priče o razgovoru sa Rajkardom plasirane kako bi se klub iz Humske destabilizovao.

"To sve dolazi iz jedne kuhinje i to je nama jasno. Želja je da se napravi destabilizacija u klubu, a to ne prolazi", rekao je Đurić.

Takođe i sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da nije bilo pregovora sa Rajkardom i da je Vladimir Vermezović trener crno-belih.

"Vladimir Vermezović ima ugovor sa Partizanom i u svim našim planovima je on trener prvog tima. Sa Rajkardom niko nije razgovarao, njegovo ime nije se pominjalo", rekao je Tumbaković.

Tumbaković je rekao da bi on pregovarao sa Rajkardom, da je to bilo u planu, pošto se u Partizanu zna red.

"U Partizanu se zna red, o trenerima i igračima se razgovara, a poslove dogovara sportski direktor. To nisam uveo ja, tako je u ovom klubu bar 20 i više godina za koje pouzdano znam jer sam bio tu. Nema nikakvog razloga da se o takvim stvarima priča, posebno kada nema baš nikakvog povoda", rekao je Tumbaković.

"Bilo bi najlakše reći da neko spinuje, ili pokušava da nađe opravdanje za svoj loš rad, ali neću time da se bavim. Siguran sam u jedno, Partizan se za titulu bori svojim snagama i jedino ispravno u sportu je tako razmišljati",
zaključio je Tumbaković.

Crno-beli su prvi u Super ligi Srbije sa 40 bodova, pet više od Crvene zvezde koja ima i utakmicu više.

Partizan će odloženu utakmicu 16. kola protiv BSK-a igrati u sredu u Borči od 13 sati.

Beta

Pogledajte još