Dinkić traži smenu svog funkcionera

"Na osnovu navoda medija o načinu poslovanja JP ''Emisiona tehnika i veze'' i direktora tog preduzeća Vladimira Homana lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić pokrenuo je inicijativu za razrešenje direktora JP ''Emisiona tehnika i veze'', navodi se u saopštenju.

URS, kako se dodaje u saopštenju, imaju nultu toleranciju na bahatost i ne stoji niti će ikada stajati iza bahatog ponašanja bilo kog funkcionera ili direktora.

Iz Regiona navode i da niko ne sme da se zaklanja iza partijske knjižice niti da koristi javne funkcije za sticanje ličnih privilegija.

URS je pozvao građane da ukažu na bilo kakav slučaj korumpiranog i bahatog ponašanja bilo kog funkcionera Regiona na bilo kom nivou.

"Ukoliko se ovi navodi pokažu istinitim, takvim ljudima neće biti mesta u Ujedinjenim regionima Srbije niti na bilo kakvim funkcijama", zaključuje se u saopštenju.

Kako je objavljeno na sajtu "Pištaljka", Homan koristi dva službena automobila, od kojih je jedan i u radno vreme parkiran ispred njegove kuće.

Tanjug

Pogledajte još