Šta Hrvati kažu o obeležavanju NATO agresije nad Srbijom?

Ovo je jedan od komentara na hrvatskom portalu Index.hr na vest da Srbija danas obeleževa 14 godina od početka Nato bombardovanja: Komentari posetilaca sajta su različiti. Evo nekih..

(old_image)
Alter_Walter je objavio 2500 ljudi? a koliko je građana Srbije izginulo po Bih i Hr? ili u agresiji na Republiku Kosovo? šta su tražili to su dobili.

Laudat je objavio:
Mislim da Srbi ni 14 g nakon akcije NATOa ne shvaćaju zašto su bombardirani. Oni samo žele mir i da svi Srbi žive u jednoj državi. Tako malo traže a NATO ih bombardira.

(old_image)


Spasitelj_Cilea:

Trebao je NATO izvrsit i kopnenu invaziju i okupaciju Srbije, mozda bi se onda uspjelo donekle civilizirat te turko-romske barbare, ovako je jedina pozitivna stvar koja je dobivena bombardiranjem oslobodenje Kosova od srpske okupacije.

Milomlat.Dodik

Cuj steta nekoliko desetaka milijardi necega. Ne bi da je bombardirana Svicarska, i to sravnjena sa zemljom. To u Srbiji ipak nije bio slucaj, nekoliko teskih bombi, par stotina projektila i to bi bilo to. Dovoljno da u Srbiji nastane jos jedan mit o vjecnom stradalnistvu. Naravno, tesko da ce utjecajniji medij u Srbiji pricati o stetama u Hrvatskoj i BiH, jer nije isto kada Srbija bombardira i kada bude bombardirana. Mitomani !

zlocestiTulipan: Srbi! Slavite vi ovo kao pobjedu, ipak ste tanđarom srušili onaj stealth lovac. To može samo Srbin.

Kenny_Smith8:
Bila je to ispravna odluka. Ali oni ni danas nisu naučili lekciju i zbog toga će ostati bez Vojvodine i Sandžaka

(old_image)

Pogledajte još