Blogerka otkrila "Argetinu" prevaru: Lažne mame kupljene na Internetu obožavaju paštete!

- Ako posetite Paštetica-sajt, naletećete na sliku tamnokose žene koja vam poručuje da njena deca obožavaju paštetice i pisaće da se gospođa zove Martina Arsovska i da je iz Makedonije. U stvarnosti, žena sa slike je “žena koja se smeje na beloj pozadini”, ili drugim rečima – slika koju kupujete preko interneta. Martina ne postoji, već je samo izmišljena Lažnjak-Keva - piše na svom blogu "Vitki gurman" blogerka Maja Petrović otkrivajući tako prevaru koja se krije iza konkursa poznate kompanije "Argeta" pod nazivom "Odobrile mame".

(old_image)

Konkurs kompanije "Argeta" u kome se mame pozivaju da "provere kvalitet njihovih proizvoda", pored ostalog, kaže:

- Na konkurs "Odobrile mame“ pozivamo sve brižne mame koje žele sopstvenim očima da se uvere u istinitost kvaliteta izrade Argetinih pašteta. Pošto smo uvereni u vrhunsku vrednost našega proizvoda i kao robna marka potpuno otvoreni prema svojim potrošačima, otvorićemo vrata naših fabrika najstrožim sudijama kvaliteta i najboljim kuvaricama na svetu – mamama. U maju mesecu ćemo 18 odabranih Argetinih mama voditi na stručni obilazak fabrika i istovremeno im ugađati kao zvezdama.

SETIMO SE: Argeta se izvinila zbog reklama koje vređaju žene

Međutim, za ovu akciju, koja bi, doduše besplatno, trebalo da angažuje "prave mame", kompanija je, očigledno, odlučila da angažuje "lažne" tj. one koje se kupuju na Internetu za svega nekoliko dolara.

Pored mame iz Skopja, tu je i mama Selma iz Sarajeva, koja je zapravo jedan od "Shutterstock" modela, kako je to otkrila blogerka.

(old_image)

Takođe, tu je i mama Maša iz Ljubljane koja se zapravo brine za hormonalni balans žena u Sjedinjenim državama, tačnije u Teksasu, kako potvrđuje PrtScr sajta koji vidite u nastavku.

(old_image)

A da se glas blogera daleko čuje, posebno kada je potkrepljen ovako ozbiljnim dokazima određenih tvrdnji, potvrđuje i odgovor kompanije "Argeta Hrvatska" koji je došao ubrzo nakon objavljivanja ovog bloga na "Vitkom gurmanu".

(old_image)

Kompanija "Argeta" je brzo reagovala, nakon što im je blogerka Maja Petrović obratila pažnju na propust, pa su fotografije "lažnih mama" sklonili sa svog sajta.

(old_image)

Pogledajte još