Top 10 najluđih haljina Lejdi Gage

Njen originalni stil od početka predstavlja priču za sebe iako ga mnogi smatraju neautentičnim instant proizvodom na kojem rade timovi stručnjaka.

POGLEDAJ: 10 najluđih haljina Lejdi Gage FOTO

Čak i kao rezultat „brainstorming-a“ zaposlenih u njenom timu, stil ove pevačice postao je pitanje izazova i iznenađenja. U čemu će se Gaga pojaviti postalo je podjednako važno kao i koju će pesmu izvesti.

Njena, vrlo često, sasvim bizarna odeća, po mišljenju onih koji tvrde da je Lejdi Gaga, „diva of deja vu“, vredna kolekcionarka potrošenih fazona, od Dejvida Bouvija do Madone i manje poznatih umetnika performansa, ipak ima moć da inspiriše fanove širom sveta. Ni modni magovi nisu ostali ravnodušni. Svojim kreacijama trudili su se da istaknu ekscentričnost pevačice. Pokojni Aleksandar Mekvin najviše je doprineo njenom modnom profilisanju, a kao svojevrsni omaž Gaga mu je posvetila pesmu „Fashion of his love“ na svom poslednjem albumu.

Čak i sada, kada je imala operciju kuka i mora da bude vezana za kolica, postarala se da ona budu optočena 24-karatnim zlatom! Gaga i od nevolje ume da napravi šoubiz trik. Jer, šta god da se desi, šou mora da ide dalje.

POGLEDAJ: 10 najluđih haljina Lejdi Gage FOTO

Od grozomorne haljine napravljene od mesa do pretvaranja u veliko jaje, pevačica je pokazala da zasigurno zna kako treba da nastupi na sceni. U čast njenog današenjeg rođendana, koji se na Twitteru uveliko proslavlja, prikazujemo deset njenih najluđih scenskih kostima.

Tekst:
Milan Nikolić
Jelena Kaličanin

Pogledajte još