Dečaku drugari povredili testise u igri, morao na hitnu operaciju

Ovaj incident se dogodio u Beogradskoj ulici u Nišu, nedaleko od logora Crveni Krst. Kako kaže Snežana Jovanović, majka maloletnog dečaka, njen sin je teške povrede testisa zadobio tako što su ga, kako tvrdi, drugovi vukli za genitalije.

"On mi je rekao tek u subotu kada više nije mogao da istrpi bol. Inače, sve se dogodilo još u četvrtak. Rekao mi je da su mu skidali gaćice i vukli ga za testise", kaže vidno uzbuđena Snežana.

Ona je sina odmah odvela kod lekara koji su rekli da zbog težih povreda mora hitno na operaciju. Na Dečijoj hirurgiji kažu da se ovaj dvanaestogodišnjak, nakon operacije, oseća dobro.

"Trenutno prima terapiju, bio je na previjanju i dobro se oseća"
, rekli su na klinici.

Za sada nije poznato da li će povreda ostaviti posledice na malog Nišliju, a lekari su u subotu nakon pregleda, kako kaže majka, čitav slučaj prijavili policiji.

"Prijavljena nam je povreda dečaka 2000. godište, ali lekari se još nisu izjasnili o stepenu povrede. U toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti", kaže portparol niške policije Lidija Pavlović.

Majka Snežana kaže da je povrede njenom sinu naneo petnaestogodišnji dečak iz komšiluka. To mu, kako je rekla, nije prvi put, a tvrdi da se isto ponašao i prema njenom mlađem sinu.

"Taj dečak se i ne druži sa mojom decom i njihovim društvom, on samo dođe i počne da ih bije i šutira. Skida im donji veš i maltretira"
, kaže Snežana Jovanović.

Ona je dala izjavu u niškoj Policijskoj upravi i ceo slučaj je sada na istražnim organima.

(Izvor: Kurir)

Pogledajte još