Devojčica (9) se obesila zbog ljubomore prema bebi bratu!

Devetogodišnja devojčica iz Bronksa u Njujorku, u Americi, počinila je samoubistvo u kupatilo porodičnog doma, i to nakon što je o tome obavestila porodicu.

Identifikovana kao Džastis Vilijams, nju je pronašla majka obešenu u tuš kabini, ali policija veruje da je sebe lišila života zato što nije mogla da se prilagodi rođenju svog bebe brata.

Od prošle godine je išla na terapiju, nakon što je roditeljima priznala da ima suicidalni poriv.

Majka Tamika Tores (31) krenula je u kupatilo da proveri šta se dešava, misleći da se Džastis predugo zadržala, i pronašla ju je kako visi, sa belom posteljinom zategnutom oko vrata.

Tamika i Rejmond Tores bili su srećni nakon rođenja još jednog deteta, ali to nije bio slučaj sa Džastis, koja je navikla da bude u centru pažnje iz koga je iznenada izbačena od strane bebe koju je videla kao stranca i uljeza.

- Teško je za poverovati da 9-godišnje dete uopšte ima ideju kako sebi oduzeti život – rekla je Bernadet Dijaz, susetka, medijima.

Američki Centar za kontrolu i prevenciju zaraza kaže da jedno u 100.000 dece doba od 10 do 14 godina počini ubistvo svake godine.

(Izvor: Telegraf.rs)

Pogledajte još