Verica Rakočević obeležava 30 godina rada

Kolekcija je inspirisana čudesnim cvetom Ramonda Serbica, autohtonom vrstom, koji raste u okolini Niša, a koga je otkrio Josif Pančić. Ovaj nesvakidašnji cvet ima čudesnu moć. Nakon što ga potopite u vodu kada je potpuno uvenuo, ima moć da u potpunosti oživi.

Za kolekciju “Ramonda Serbica” urađena i serija tašni, nakita (CityFashion Jewelery), a ametist i nebrušeni smaragd zauzimaju značajno mesto u kolekciji. Verica je takođe uradila posebnu liniju obuće za ovu priliku.

Predstavljanje kolekcije, kojom se obeležava 30 godina radaVerice Rakočević, poklapa se sa veoma bitnim datumom u istoriji , proslavom 1700godina od donošenja Milanskog edikta.

Reviju će prenositi Fashion TV, a među gostima će biti i Estefanija Giacombini - urednica i novinarka mode na TG1, RAI-a.

Sam događaj će biti organizovan u autentičnom, elegantnom ambijentu, produkcijski u rangu sa svetskim događajima tog tipa, pratećim performansima i gostima iznenađenja.

Sredinom marta Verica je boravila u Njujorku, gde je uradila katalog koji će pratiti kolekciju, a saradnici na su joj fotograf Milena Rakočević, stilista Peđa Govedarica, kao i naša veoma tražena manekenka u Americi Mina Cvetković.


(old_image)

Pogledajte još