Privedeni mladići koji su kamenicama gađali kamione

Tom prilikom poređen je jedan vozač.

Do napada koji se dogodio na obilaznici oko Beograda, došlo je oko 20 časova, a zbog sumnje da su kamenicama gađali kamione uhapšena su tri maloletnika, starosti oko 16 godina, piše Blic.

U incidentu je povređen vozač jednog od kamiona, inače bugarski državljanin, kome je usled udara razbijeno staklo poseklo lice.

Prema rečima dr Nade Macure, ekipa Hitne pomoći sanirala je povrede na licu mesta, a pošto su utvrdili da posekotine nisu ozbiljne, vozač nije prevezen u Urgentni centar.

Na kamionima, od kojih su dva iz Turske, dva iz Bugarske i tri iz Srbije, uglavnom su oštećena šoferšajbna ili bočno staklo.

"Vozio sam i odjednom sam čuo da je nešto puklo. Prvo sam pomislio da neko pucao u kamion. Odmah sam ukočio i refleksno se udaljio od prozora koji je polomljen", kaže jedan od vozača pokazujući kabinu svog kamiona punu stakla.

Kako nezvanično saznajemo, ovo je već treći put za poslednjih nekoliko dana da nepoznate osobe kamenuju kamione na ovom delu puta.

Vozač iz Kraljeva kaže da je jedan kamen udario u šoferku, a drugi u haubu.

"Čuo sam da je nešto udarilo u kamion. Nisam znao šta se dešava. Odmah sam zaustavio vozilo i ostao da sedim u kabini dok nije došla policija", priča ovaj vozač kamiona koji srećom nije povređen.

Izvor: Blic

Pogledajte još