KiM: Ranjeni dečaci se oporavljaju

0

Dvojica dečaka, Srbin i Goranac, koji su u subotu izbodeni nožem u Kosovskoj Mitrovici stabilno su i uspešno se oporavljaju, saopšteno je iz mitrovičke bolnice.

Dežurni hirurg dr Ljubiša Milošević rekao je Tanjugu da se dvojica povređenih petnaestogodišnjaka uspešno oporavljaju, da su dobro i da će u narednih par dana najverovatnije biti pušteni kući.

Dvojica dečaka izbodeni su u subotu nožem u leđa u naselju Bošnjačka mahala u Kosovskoj Mitrovici a dvojica osumnjičenih za pokušaj ubistva, kako je policija okvalifikovala ovo krivično delo, pušteni su iz pritvora ubrzo nakon privođenja.

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić nije ni potvrdio ni demantovao da su osumnjičeni Albanci.

“Dvojica osumnjičenih odlukom tužioca pušteni su da se brane sa slobode, iako ih kosovska policija sumnjiči za pokušaj ubistva”
, rekao je Medić za Tanjug.

Medić je podsetio da su bili privedeni glavnoosumnjičeni D.K. (17) i B.S.(18), obojica sa prebivalištem u naselju Bošnjačka mahala.

On je napomenuo da je policija pronašla i nož za koji se pretpostavlja da je korišćen u napadu na dvojicu dečaka i da je slučaj okarakterisan kao pokušaj ubistva.

Incident je najoštrije osudila Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije.

(Izvor: B92 )

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.