Štenci bačeni u potok: Potrebna im je vaša pomoć

Evo šta piše u saopštenju "Bete":

"Primili smo poziv oko 14h. Žena mi je rekla da su štenci u potoku od 10, ali da niko nije mogao da siđe da ih izvadi. Bačeni su u zavezanoj kesi, ali su je u međuvremenu pocepali i razdvojili se. Jedan je bio u vodi ceo, drugi u nekoj rupi u blatu.. Treći nije davao znake životu dok ga nismo uzeli... Ugrejani su, imaju zamensko mleko za narednih par dana (zahvaljujući Udruženje Beta), jedino nam je hranjenje problem, jer ne umeju da vuku na cuclu, pa moramo pipetom na silu da im dajemo. Ali su prilično jaki, tako da se nadamo da ipak imaju šanse...".

S obzirom da su kuce dobile dijareju, dehidrirale su, i primaju antibiotike, a potrebno im je i zamensko mleko, Udruženje za brigu o životinjama timočke krajine "BETA" moli za novčanu pomoć.

Uplata na račun: 200-2464870101025-23, primalac : Udruzenje Beta, poziv na broj (OBAVEZAN): 19350, svrha uplate: za hranu/terapiju za bebe, ili im možete donirati zamensko mleko ili neki od lekova (ako ste u Nišu, da bismo mogli odmah da preuzmu jer ne smeju previše da čekaju).

(old_image)

Pogledajte još