BiH: Devojku u kolima Hitne pomoći silovao medicinski tehničar?!

S devojkom je u vozilu Hitne pomoći osim vozača bio i medicinski tehničar za koga ona tvrdi da joj je dao inekciju koja ju je ošamutila, a kada jse osvestila, shvatila je šta se dogodilo.

O svemu je upoznata policija, kojoj je tehničar izjavio da nije imao nikakvog kontakta s devojkom. Dom zdravlja u Zavidovićima je pokrenuo disciplinski postupak protiv medicinskog tehničara.

Devojci je pozlilo zbog nagle aritmije. Vožnja je trajala dvadesetak minuta i devojka je, nakon što je smeštena u zeničku bolnicu, ispričala ocu da je naš radnik pokušao silovati – rekao je Halid Muhić, direktor Doma zdravlja u Zavidovićima.

Otac devojke je po povratku iz Zenice navratio u Dom zdravlja i pretukao medicinskog tehničara, a dežurnom lekaru je rekao da pretučeni zna zbog čega je dobio batine. Lekar je sve prijavio policiji koja je uhapsila razjarenog oca.

Nevezano za taj događaj, oca devojke prijavili smo zbog nanošenja povreda našem radniku na radnom mestu, kao i zbog umanjivanja sposobnosti dežurnog tima napadom na jednog zaposlenog. Ako se utvrdi lažno prijavljivanje devojke, ići ćemo s kontra prijavom – rekao je Muhić, dodavši da, zbog ugleda ustanove, želi da izvede stvari načisto.

Prema pisanju Dnevnog avaza, policija je ispitala i vozača Hitne pomoći, koji je kazao da je kroz staklo kabine sve vreme vožnje, koja je trajala dvadesetak minuta, mogao da vidi prostor gde su bili pacijentkinja i tehničar i da nije primetio ništa sumnjivo.
– Iz vozila je izašla na nogama, pozdravila nas i zahvalila na brzoj vožnji – rekao je vozač. Devojka M.S. ne živi u BiH, ali je, prema rečima članova njene porodice, zbog ovog događaja ostala u zemlji, navodi Dnevni avaz.

Izvor: Dnevni avaz, Alo!

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.