Danilović se oporavlja, lekari spašavaju palac

"Kada je primljen u Urgentni centar Daniloviću je palac bio skoro pa amputiran. Mikrohirurzi su mu zašili palac i zadovoljni su kako je sve ispalo. Jutros je pomalo pomerao palac, a da li će ga u potpunosti pomerati još uvek rano za prognoze, s obzirom da je juče obavljena operacija", objašnjava Ristić, koji je danas posetio Danilovića.

Danilović je teško povređen kada ga je posle svađe i dve tuče u kafani na Košutnjaku nožem u stomak ubo prijatelj Branko Filipović, zvani Fido. Napadač je juče i posetio bivšeg košarkaša kog je ranio u Urgentnom centru, a zatim je u Policijskoj stanici Čukarica u prisustvu advokata dao izjavu.

Danilović je uboden u stomak i presečena mu je tetiva palca desne ruke, a po dolasku policije i Hitne pomoći, odbio je svaku saradnju. U policiji kažu da su ubrzo stupili u kontakt sa Danilovićevim prijateljem Filipovićem sa kojim je prethodno veče bio u kafani.

"Filipović je otišao u posetu Daniloviću, a zatim najavio da će s advokatom otići u policijsku stanicu na Čukarica da da izjavu o napadu", objašnjavaju u policiji.

Danilovića je posetila i supruga, a ispred sobe u kojoj se oporavlja stoji obezbeđenje.

Izvor: Novi Magazin

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.